Pàgines

dimarts, 10 d’abril del 2018

HOTEL D'INSECTES

Al llarg d'aquest últim trimestre, entre tota l'escola, hem estat preparant la terra de l’hort per plantar i posar en marxa els nostres cultius. 
Com que sabem que hi ha alguns insectes que  els hi agrada molt les nostres hortalisses hem volgut posar-hi remei. Som conscient que l'ús d'insecticides no és beneficiós ni per les  plantes, ni per el nostre ecosistema, per tant hem decidit utilitzar un recurs més natural i sostenible: UN HOTEL D'INSECTES.
 Hem realitzat el taller de construcció d’un hotel d’insectes a partir d’un visionat, hem vist els diferents tipus d’insectes beneficiosos que podríem trobar en un hort i que voldríem en el nostre, i el tipus d’amagatall adequat per a cada insecte. Tot seguit hem anat recopilant el material necessari: palets de construcció, teules, palla, trossos de runa i ceràmica, canyes, pals, pinyes, fang, fulles seques, ampolles de plàstic, totxos i testos, trossos de mànega...


 Aquí en teniu el resultat:     https://photos.google.com/album/AF1QipNwFA3mGnaYq7DtFAkevfO48bAFMrWZqaPIYgk_

Alguns d’aquests insectes ens ajudaran a l’hort perseguint els insectes que es mengen les nostres plantes o pol·linitzant les flors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada